maanantai 14. toukokuuta 2012

Targettia ja kapulaa

Tänään tehtiin Lunasen kanssa reissu Mustiin ja Mirriin! Sieltä mukaamme tarttui kapula, uusi (vaalean punainen!♥) naksutin ja nameja. Sitten rakentelin tossa pahvista ja eteismatosta sellasen targetin. Tai ei sitä varmaan targetiksi kutsuta mutta joku sellainen :D



Sitten lähdettiin treenaamaan Kaapo bortsun kanssa. Toinen oli aina tolpassa kiinni ja toisen kanssa treenattiin. Tolpassa olosta Luna ei tykkää sitten yhtään! Mm. puri siinä hilluessaan meidän ihka uuden kapulan... Mutta ei se mitään kyllä sitä voi vielä käyttää ja kaupastahan niitäkin saa. (:

Lunan kanssa harjoteltiin sitä targettia. Eli kun etutassut seisoivat matolla tuli naksu ja nami. Luna tajusi sen suht hyvin, tai siltä ainakin välillä näytti. Useimmiten Lunasta oli kuitenkin kiva kaivaa mattoa tai mennä makoilemaan sen päälle. No, treenattiin sitä useampaan otteeseen ja lopetettiin hienoon "koske" -miseen.


Ai näinkö mun piti tehdä?
jee nyt tuli naksu! Teinkö oikein?

Vai kelpaisiko tämäkin?


Jooo, sitten me kokeiltiin seisomista, pitkästä aikaa! Noooo, se sujuu Lunalla sinne päin. Tuuli sai Lunasta pari hienoa kuvaa, mutta tossa on ehkä onnistunein:



Tyttö oli oikein hieno :) Sitten vaan näyttely pituutta turkkiin ja kehään!

No, sitten me kokeiltiin myös sitä kapulaa. Lunasta sitä oli okein mukava vaan tökkiä ja töniä tassulla. Suuta tai nenää se siihen ei millään saanut osumaan... No, tätä pitää treenailla, tosin en vaan tiedä miten koska Luna rupeaa tarjoamaan istumista ja maahan menoa jos en anna käskyä.







Treenien lopuksi Luna sai juosta pallon perässä sekä leikkiä vähän Kaapolaisen kanssa. :) Alla siitä vielä pari heilahtanutta kuvaa:




Sitten, tossa on vielä vähän Lunan perus asentoa:




^ vino se on mutta treenaillaaan!!

Luna toivottelee tassunjälkensä myötä hyvää viikon jatkoa kaikille(:



Ps. Tää bloggeri ei ajatellu olevansa tänään mun kaveri. Säädin eka noiden kuvien kanssa jotai tunnin. Ja tuo pinkki teksti.... No ei voi nyt mitää en jaksa enää ajatella että miten nää sais pois! Nyt öitä (:







6 kommenttia:

  1. Moi! En huomannut postauksestasi, että kokeilitko pitää kapulaa kädessä? Mä oon opettanut tota niin, että kapula on mun kädessä ja sitten ensin naksu (+nami) pelkästä kuonon kosketuksesta, sitten suun avaamisesta ja sitten kunnolla hampailla koskemisesta. Sitten vain kestoa sille suussa pitämiselle. Vauhti otti sen heti suuhun alusta saakka, niin en oo joutunut ihan alusta saakka tota rakentamaan. Nyt on sitten vain hommaa saada se pitämään kapulasta edes vähäh pidempään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei! :) Jajoo, kokeiltu on. Tosin ei just tuolla kerralla mut aiemmin juu. :) Lunalla on se ongelma kun se ei millään ees katsoisi kapulaan päinkään... saatika sitten koskisi. Kovasti olisi kyllä huitomassa sitä tassulla :D Täytyy nyt kattoa, miten tuota sille vois opettaa, mutta tällähetkellä mulla ei oo kyllä oikeesti ideoita. :D

      Poista
  2. Kiva blogi teillä! Ihana tuo Luna, meillä on agiryhmässä saman kokoinen ja värinen villakoira, joka on ihan mun lemppari. Sen tekemistä on aina hauska seurata, kun on aina niin innoissaan ja tosi nopea. Luna vaikuttaa vähän samanlaiselta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! :--) Ja aijaa, haha :D Luna on kyllä kieltämättä agilityssä aikamoinen sähläri. Näätte sitkun saan siitä jotain agiliito videota tänne kesän aikana laitettua. :D

      Poista
  3. Ilmotathan sen sinne näyttelyyn? Ehkä on turkki lyhyt ku mikä, mut viis siitä! Kaduttaa jos et ny mee ja ajat lyhyeks! Mä voin sit tulla kannustamaan teitä XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no kaaaaaaaai mä sit ehkä voisin..... :D ja nii se on kyl totta et nyt kun se on saatu noinkin pitkäks (mahtavaa :D) nii vois myöhemmin harmittaa jossei sitä arvosteluu sille nyt hae. Mut kattoo (:

      Poista