perjantai 4. toukokuuta 2012

Täällä taas!

Ja tälläkertaa me myös yritetään pysyä ruudun ääressä säännöllisin väliajoin! Nyt me nimittäin _ihan oikeesti_ aletaan taas kirjottelemaan! (:

Näin lyhyesti kuulumisten kertomisessa voisin mainita pari isointa asiaa. Ensimmäisenä ehkä sen, että meidän Luna oli lonkkakuvauksissa, koska se pompottaa oikeaa takajalkaa. Kuvat otettiin selkärangasta, molemmista lonkista ja polvista sekä jostakin mitä en oikeen itsekkään tajunnut :--) ! Lunalle laitettiin rauhotus ja se sammui siihen mun syliin aika nopeaan.
Siitä kahden viikon kuluessa eläinlääkäri soitti ja kertoi kuvien näyttäneen suhteellisen hyviltä. Polvet oli kuulema olleet hyvät ja napakat, selkärangassakaan ei ollut moittimista. Vasen lonkka oli kunnosssa, mutta juurikin siinä oikeassa oli kuulema joku pienen pieni juttu. Eläinlääkärimme epäili, ettei noin pieni asia voisi aiheuttaa pompottelua, mutta sanoi lähettävänsä kuvat vielä ortopedille tutkittavaksi ja lupaili soitella sitten. Tästä on n. 2viikkoa ja me odotellaan vielä ortopedin lausuntoa. :)



No, sitten muihin juttuihin. Luna on ollut talven jäljiltä oikein reipas ja innokas tokoilija! Kovasti olisi tekemässä kaikkea (vaikkakin liikkeet menee vaan 'sinnepäin'). Agilityä ollaan menossa talvitauon jälkeen palauttelemaan  mieleen heti ortopedin lonkkalausuntojen saamisen jälkeen (siis jos näyttää siltä että voidaan sitä jatkaa).

Muuten ollaan tässä nyt vaan lenkkeilty pitkiä (ja lyhyitä....) lenkkejä :) Ollaan jopa alotettu juoksemaan! Lumien lähdön jälkeen oli meillä kunnonkohotus projekti, molemmille. Nyt sekin ollaan siis saatu kivasti käyntiin.


Meillä on (ehkä!) nyt tavoitteena kasvattaa lunalle pitkä turkki ja viedä se näyttelyyn. Olisi kiva saada siitä jonkunmoinen arvostelu näin aikuisiälläkin. Mutta se on siis vielä kysymysmerkki (:

Teen varmaankin huomenna postauksen itsestäni ja Lunasta, jossa kerron meistä tarkemmin.:-)

Hyviä illan jatkoja, Luna ja Ellu ♥

2 kommenttia: