tiistai 22. toukokuuta 2012

Menneen viikon kuulumisia

Taas on viikko vierähtänyt. Mulla itelläni on ollu aika paljon kiireitä nyt koulun kanssa kun loma lähenee. Sen verran voin sanoa että mulla on nyt menny kokeet ihan penkin alle!
Ajattelin tossa tänään, että ihanaa kun ens viikolla alkaa piiiitkä loma ja aikaa rentoutua. Niin no, alkaahan se loma, joka tarkottaa mulla myös töiden alkua. Mulla tosiaan alkaa kesätyöt heti 4.6. Onneks kuitenkin mulla on aamuja, niin pääsen sit vielä iltapäivästä aurinkoakin näkemään.
Luultavasti kesällä Lunan kanssa menee treenaukset muutenkin aikalailla iltoihin, koska ei siellä kuumuudessa jaksa oikeen kumpikaan meistä keskittyä. Mielummin mennään sit illalla vähän viileempään kellonaikaan. :)



Mitä nyt vois puhua meidän kuluneesta viimeviikosta, niin ollaan oltu aika laiskoja/ kiireisiä. Kapulaa ei olla saatu edes pois laatikosta, saatika sitten treenattavaksi. Targetilla ollaan kyllä tehty ahkerasti ulkona ja sisällä. Treeniliivin taskusta löytyy targetin pieni versio, jolla on hyvä aina jossain kohtaa lenkkiä treenata. Nyt kun päästään Lunan kanssa agiliitoilemaan, niin täytyypä tuota kokeilla, koska nyt musta tuntuu että Luna on oikeesti tajunnut, mitä sille pitää tehdä. Kivaa.
Muuten lenkeillä ollaan välillä joillekkin katulampuille ja puille pysähdytty treenailemaan. Kyseessä on siis jonkun asian "taakse"- meno eli puun, tai lampun kierto. Tästä on hyötyä esimerkiksi agilityssä, kun joku este pitää hypätä takaa eteen, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.



Noista kuvista vielä sen verran, että tuoreita kuvia mulla ei nyt ollut, joten nuo on parinviikon takaa. Tarkkasilmäisimmät saattoivatkin sen jo huomata siitä, että nassukarvat on kuvissa pitkiä . Ja laatu nyt on mitä on :D
Tänään meillä on Lunan kanssa vielä tarkoitus suunnistaa niinkin kauas kun omaan pihaan! Ajattelin meinaan rakentaa muutamasta ämpäristä ja sauvakävelysauvasta pari estettä. Saadaan talven jälkeen vähän taas tuntumaa agilityyn, pitkästä aikaa, jee!



Kivaa ihanan lämmintä kesäpäivänjatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti